HOE BEVALT EEN VINTAGE VLOERKLEED VAN DOSTCHA LIVING?

KLANTEN VERTELLEN

Naam : Monique (v)
Leeftijd : 58 jaar
Woonplaats : Nieuwerkerk a/d IJssel
Gezinssamenstelling : Moeder (58), vader (58) en twee uitwonende kinderen

We houden van eerlijke en echte producten en harmonie in kleuren. Daarom kozen we voor een vintage vloerkleed. Maar omdat we niet zeker wisten welk kleed we wilden hebben, zijn we eerst gaan huren. Dat hebben we eerder ook met onze schilderijen gedaan. Als je het uiteindelijk zeker weet, koop je ze alsnog. Dat kan nu ook met ons vloerkleed. Huren geeft vrijheid, met de zekerheid dat je het product toch in eigendom kunt nemen als het echt bevalt.
Wij hebben veel kleur in huis. Oranje meubels, kasten van sloophout enzovoort. Een groot, gekleurd kleed is dan wel een risico. Daarom was huren een mooie uitkomst. Het vloerkleed heeft warmte en sfeer toegevoegd aan ons interieur. Het gevoel dat je iets hebt dat niemand heeft. En als het na een paar maanden nog steeds bevalt, nemen we het over.

We hebben het meedenken van Dostcha Living als prettig ervaren. Seval, de eigenaresse, heeft ons goed en eerlijk geholpen. Niet drammerig; ze was bezig ons goed te adviseren. Klantbelang staat bij haar bovenaan. Het voelde allemaal heel vertrouwd.


Naam : Meral (v)
Leeftijd : 43 jaar
Woonplaats : Hellevoetsluis
Gezinssamenstelling : Moeder (43), vader (43), zoon (11) en dochter (8)

Wij hebben nooit eerder een vloerkleed in huis gehad omdat we vloerverwarming hebben. Maar we wisten: als er een komt, dan wordt het vintage. Een vloerkleed met een verhaal, dat past bij onze persoonlijke wensen. Dat maakt zo’n kleed bijzonder.
Dit kleed blijft nog heel lang bij ons! Wij zijn heel tevreden met de kleurstelling. Ik vond het wel spannend om de juiste keus te maken. Je wordt verrast met zoveel mogelijkheden.

Het kleed biedt toegevoegde waarde in ons interieur. Ik ben al aan het verzinnen waar ik er nog een wil! Het is mooi en duurzaam. Waarom zou je dan voor huur gaan? Het contact met Dostcha Living was relaxed en vriendelijk. Seval dacht goed met ons mee. Bedankt, Seval!


Naam : Phyllis (v)
Leeftijd : 48 jaar
Woonplaats : Utrecht
Gezinssamenstelling : Moeder (48), vader (49), dochter (17) en zoon (15)

Wij wonen in een onder architectuur gebouwde, vrijstaande woning in het groene hart. Na 10 jaar (waarvan 6 jaar met tapijt etende hond) vonden wij het tijd voor een kleine ‘restyling’ van onze woonkamer. Onze rode bank werd vervangen door een wat minder ‘vurig’ exemplaar. Zo ontstond meer ruimte om de zithoek van kleur te veranderen.

Een vloerkleed van Dostcha Living vormt de basis van deze wijziging. Er ligt nu een vintage vloerkleed in vergrijsde blauw en aqua tinten.
Dit heeft zowel kleur als intimiteit toegevoegd aan onze zithoek. Wij hebben gekozen voor vintage om, zonder ouderwets te worden, toch ‘oud’ te kunnen toevoegen aan ons verder moderne huis. Bovendien konden we dit kleed op maat laten maken. Heel handig bij de redelijk afwijkende maatvoering van ruim 3 x 4 meter. Bijkomend voordeel: een vintage vloerkleed is niet hoogpolig. Dat beperkt de hoeveelheid stof en hondenharen in de zithoek aanzienlijk!

Wij zijn erg tevreden met onze aankoop, maar zeker ook met alle hulp van Seval. Een huisbezoek, persoonlijk advies, een bijna dagelijks verslag van het productieproces en een supersnelle levering! Helemaal top!


Naam : Onur (v)
Leeftijd : 43 jaar
Woonplaats : Rotterdam
Gezinssamenstelling : Moeder (43), vader (43), dochters (9 en 13)

Wij hebben veel zorg en aandacht besteed aan ons interieur, maar het was voor mijn gevoel nog niet af. Vooral het ontbreken van een vloerkleed was voor mij een doorn in het oog. Wij hebben lang gezocht naar een vloerkleed, maar konden niets speciaals en unieks vinden.

Via Dostcha Living hebben we kennisgemaakt met vintage vloerkleden en kregen persoonlijk advies. Dat sprak ons enorm aan.
Wij waren op slag verliefd op deze mooie kleden die een verhaal vertelden en ons een persoonlijk, warm gevoel gaven. Achteraf kan ik zeggen dat ik het warme gevoel en het huiselijke miste in ons strakke en moderne interieur. Een vintage vloerkleed zou het compleet maken. Maar nu stond het volgende probleem voor de deur; het kiezen van het juiste vloerkleed.

Er is zo'n grote diversiteit aan vintage vloerkleden en zoveel keuze. Het maakte er niet makkelijker op om het juiste vloerkleed te kiezen. De professionele klantbenadering en het persoonlijk advies hebben ons enorm geholpen bij het kiezen van het juiste vloerkleed. Onze dank voor het team hiervoor!


Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of een tip?
Wij horen graag van u.

LAAT VAN U HOREN

Bel ons of stuur
een SMS/WhatsApp naar:

06 - 86103616.

Of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (welcome {@} dostchaliving.com) ons uw vraag, uw opmerking of uw tip.

BEZOEK ONS

Onze showroom vindt u bij eLiving:
Zeelantlaan 31-41
3526 AK Utrecht

Ons postbusadres is:
Dostcha Living
Postbus 24088
3077 DB Rotterdam