The cart is empty

RECOLOURED VLOERKLEDEN

Kleurbehandeling voor LEVENDIGE KLEUREN

Verfbadje

Alle vintage vloerkleden ondergaan een heel proces voordat ze klaar zijn voor een volgend leven. Nadat ze verzameld zijn worden ze eerst ontdaan van alle vuil, daarna worden ze geschoren voor een stoer uiterlijk en diep gereinigd. Vooral het laatste is erg belangrijk omdat de vloerkleden decennia's oud zijn en voor verkoop een laatste goede reiniging behoeven.

In enkele gevallen zijn de kleuren mooi gebleven, maar in de meeste gevallen is het ophalen van de kleuren nodig om recht te doen aan de arbeid van de mensen. In dat geval krijgt het vloerkleed een verfbadje. Dit type kleed wordt daarom recoloured vloerkleed genoemd.

Speciale selectie voor u

Vintage vloerkleden zijn van 100% wol gemaakt en zijn met de hand geweven. De kwaliteit van het gebruikte materiaal is zo goed, dat de vloerkleden na vele jaren nog steeds prachtig uitzien.

Hieronder vindt u de vloerkleden die wij voor u geselecteerd hebben. Deze kunnen binnen 14 werkdagen geleverd worden.Zoekt u een andere afmeting of kleur? Neem dan vrijblijvend This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. met ons op. Wij gaan voor u op zoek en maken een selectie speciaal voor u waaruit u kunt kiezen.

Bent u er nog niet over uit en wilt u liever eerst met ons sparren? Wij komen graag bij u langs voor een persoonlijk advies.