ROZENKELIMS

SCHOONHEID UIT Moldavië EN NOORD-TURKIJE

Rozen, rozen
en nog meer rozen

Heb je het over rozenkelims, dan heb je het over Moldavië. Een groot deel van ons assortiment komt uit dit Oost-Europese republiek en een deel uit Noord-Turkije. Rozenkelims herken je direct. De markante en kleurrijke bloemen, voornamelijk rozen, strelen het oog. Althans van sommigen. Na vele persoonlijke adviesgesprekken die we met onze klanten hebben gehad is ons een ding duidelijk geworden: je houdt van rozenkelims of je vindt het ... mwahhh.

Rozenkelims passen goed bij verschillende interieurstijlen. Van landelijk tot modern. Van stoer tot elegant.

Net als al onze andere vloerkleden zijn ook de rozenkelims uniek; er bestaat geen identiek vloerkleed.

Speciale selectie
voor u

Rozenkelims zijn van 100% wol gemaakt en zijn met de hand geweven. De kwaliteit van het gebruikte materiaal is zo goed, dat de rozenkelims na vele jaren nog steeds prachtig uitzien. Soms is het na grondige reiniging klaar voor een nieuw thuis, soms moeten de rozenkelims eerst een kleurbehandeling ondergaan om de kleuren weer tot leven te brengen.

Hieronder vindt u de vloerkleden die wij voor u geselecteerd hebben. Deze kunnen binnen 14 werkdagen geleverd worden. Zoekt u een andere afmeting of kleur? Neem dan vrijblijvend This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. met ons op. Wij gaan voor u op zoek en maken een selectie speciaal voor u waaruit u kunt kiezen.

Bent u er nog niet over uit en wilt u liever eerst weten of een rozenkelim in uw interieur past? Wij komen graag bij u langs voor een persoonlijk advies.

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of een tip?
Wij horen graag van u.

LAAT VAN U HOREN

Bel ons of stuur
een SMS/WhatsApp naar:

06 - 86103616.

Of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (welcome {@} dostchaliving.com) ons uw vraag, uw opmerking of uw tip.

BEZOEK ONS

Onze showroom vindt u bij eLiving:
Zeelantlaan 31-41
3526 AK Utrecht

Ons postbusadres is:
Dostcha Living
Postbus 24088
3077 DB Rotterdam