VERKOCHTE VINTAGE VLOERKLEDEN

WILT U EEN SOORTGELIJK VINTAGE VLOERKLEED?

Iemand is u voor

Iemand is
u voor

Hieronder vindt u een aantal vloerkleden die reeds verkocht zijn. Zit er een vloerkleed bij dat u mooi vindt? Hetzelfde vloerkleed bijbestellen of in een andere maat bestellen is helaas niet mogelijk. Vintage vloerkleden zijn namelijk unieke kleden. Reproduceren lukt daarom niet. Wij zijn afhankelijk van de kleurstelling en de maten die de maker voor dat ene kleed bedacht heeft.
Speciale selectie voor u

Speciale selectie
voor u

Maar wat we wel kunnen doen is het volgende. Is er een vintage (patchwork) vloerkleed hieronder dat u mooi vindt en een soortgelijk vloerkleed wilt hebben, dan kunt u dit aan ons laten weten. Mail of app ons de gewenste kleur en afmeting. Vergeet niet het artikelnummer van het kleed dat u mooi vindt erbij te vermelden. Wij gaan dan vrijblijvend voor u op zoek en sturen u binnen vijf werkdagen een selectie van vloerkleden die overeenkomt met uw wensen.
Rode kleur favoriet

Rode kleur
favoriet

Afhankelijk van de gewenste afmeting (er zijn veel meer middelgrote kleden gemaakt dan hele grote bijvoorbeeld) en gewenste kleuren (rode kleuren zijn vaker gebruikt dan pasteltinten bijvoorbeeld) sturen we u een aantal kleden. Zit er een kleed naar wens tussen, dan bestellen wij dat voor u.