Lege winkelwagen

Retouren

Onze website www.dostchaliving.com is geregistreerd in Nederland en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer 57234515. Hieronder vindt u informatie over retourneren. Onze algemene voorwaarden vindt u hier.

RUILEN EN RETOURNEREN

Wat zijn de voorwaarden voor retourneren?
Is het vintage vloerkleed of patchwork vintage vloerkleed niet naar wens? Past het niet bij uw interieur? Of is de afmeting niet naar wens? Helaas kan dat gebeuren, maar dat lossen we op. U mag uw aankoop binnen 14 dagen retourneren. Het vloerkleed moet dan uiteraard ongebruikt en compleet zijn en voor zover mogelijk in de oorspronkelijke verpakking. Voordat u het vloerkleed terugstuurt, ontvangen wij graag een mail van u zodat wij op de hoogte zijn van de retourzending.

Maatwerk Patchwork Vloerkleden
Maatwerk patchwork vloerkleden zijn gemaakt naar uw wensen en kunnen niet worden geretourneerd.

Hoe kan ik het vloerkleed terugsturen?

U kunt het vloerkleed binnen 14 dagen retourneren. Het retouradres is Zeelantlaan 41, 3526 AK Utrecht t.a.v. Dostcha Living. Hieraan zijn geen bezorgkosten verbonden. Het aankoopbedrag betalen wij altijd zo snel mogelijk terug, maar altijd binnen uiterlijk 14 dagen. Wij adviseren u het vloerkleed na ontvangst goed te controleren, voordat u de etiketten en labels verwijdert.

Beschadigd of incompleet product ontvangen?
Wij adviseren u om de bestelling direct na ontvangst te controleren. Mocht u een beschadigd vloerkleed hebben ontvangen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Mailen kan naar: welcome{@}dostchaliving.com.

Wanneer wordt het bedrag teruggestort?
Het aankoopbedrag betalen wij altijd zo snel mogelijk terug, maar altijd binnen uiterlijk 14 dagen.

Bestelling annuleren
Het annuleren van een bestelling is geen probleem met uitzondering van maatwerk patchwork vloerkleden. Het betaalde bedrag zal binnen 14 dagen teruggestort worden.