Lege winkelwagen

ONDERWIJS AAN KINDEREN

CADEAUTJE AAN MIJN MOEDER

'If you educate a woman, you educate a nation.’ (Afrikaans gezegde)

Mijn moeder heeft door omstandigheden geen onderwijs kunnen volgen als kind. Maar haar droom om te leren heeft ze nooit opgegeven. Op 40-jarige leeftijd heeft zij leren lezen en schrijven. En trots dat ze was. Wij met haar. Zij gaf mijn broers, zussen en mij mee dat we hoe dan ook zouden leren. Een vak leren stond voor haar gelijk aan een goede baan vinden en economische onafhankelijkheid. En dit stond voor haar gelijk aan eigen keuzes maken.

Bewonderenswaardig voor een vrouw die zelf nooit de kans kreeg om onderwijs te volgen, maar die wel de wijsheid had om de waarde van educatie in te schatten.
Ook wij vinden educatie belangrijk. Voor jongens en meisjes. Voor jong en oud. Om een steentje bij te dragen aan de educatie van vooral meisjes en jonge vrouwen, steunen wij stichtingen in Turkije en doneren we een deel van de omzet.

Van ieder vloerkleed maken we €10,- of €20,- (afhankelijk van het verkoopbedrag) over aan deze stichtingen waaronder Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (Stichting Vrijwilligers Onderwijs Turkije). Om de kansen van kinderen te vergroten.

Ons idee: als je kansarmen kansrijk wilt maken, moet je ze ook kansen bieden.

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of een tip?
Wij horen graag van u.

LAAT VAN U HOREN

Bel ons of stuur
een SMS/WhatsApp naar:

06 - 86103616.

Of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (welcome {@} dostchaliving.com) ons uw vraag, uw opmerking of uw tip.