Lege winkelwagen

 

OVER ONS BEDRIJF

HARTELIJKE MENSEN. FOCUS OP KLANTTEVREDENHEID.

As you start to walk on the way, the way appears. (Rumi)

Maak kennis met Dostcha Living

Maak kennis met Dostcha Living

Hoi! Mijn naam is Seval. Ik ben geboren in Turkije en getogen in Nederland, in Erzincan resp. Rotterdam om precies te zijn. Na mijn studie en functies bij grote en kleine bedrijven, heb ik de stap gezet om een lang gekoesterde wens in vervulling te brengen, namelijk maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ik verkoop oude, authentieke en unieke vloerkleden uit Turkije; familieleden helpen mee.

Het respect voor de makers die tientallen jaren geleden een vloerkleed hebben geweven, het verhaal dat een ambachtelijk gemaakt vloerkleed vertelt en de schoonheid van de kleden hebben mij aangetrokken tot deze branche.

Ons bedrijf heet Dostcha Living. Dat is geen toeval. Het Turkse woord ‘dostcha’ betekent ‘hartelijk, vriendelijk, vriendschappelijk’. En dat is precies hoe we met onze klanten en partners willen omgaan.

Dostcha Living is een familiebedrijf. De eigenaar ben ik, ‘The Auntie’, en mijn nichtjes en neefjes helpen mee. Met Dostcha Living is mijn droom uitgekomen om te ondernemen, te reizen én iets terug te geven aan de maatschappij. Dat laatste doen we door het steunen van stichtingen die educatie toegankelijk maken voor kinderen. Van ieder verkocht en gehuurd vloerkleed maken we een bedrag over naar deze stichtingen. Om de kansen van kinderen te vergroten.

Wij hopen dat u een prettige reis maakt op onze site en geniet van de mooie verhalen en de kleden.

Hartelijke groeten,
Dostca selamlar,

Seval

Onze missie

Onze missie is onze klanten te helpen een woonomgeving met bezieling te creëren, met unieke woonaccessoires die je persoonlijk(heid) raken.

Onze visie

Bezield wonen is wonen met een interieur dat de unieke persoonlijkheid van de bewoner(s) weerspiegelt. Dostcha Living is de verbindende schakel tussen bewoners en díe unieke woonaccessoires die een interieur bezieling geven. Daarbij richten we ons vooral op de eyecatcher in iedere ruimte: het (vintage) vloerkleed. De meeste van onze vloerkleden zijn ‘one of a kind’ en hebben een eigen verhaal. Net als onze klanten.

Door mee te denken met de klant, vinden we voor iedereen het vloerkleed dat het beste bij zijn of haar persoonlijkheid en interieur past. En omdat we vinden dat een unieke woonbeleving binnen ieders handbereik moet zijn, bieden we ook de mogelijkheid tot het huren of leasen van een vintage vloerkleed.

onze kernwaarden

  • Persoonlijk
  • Oprecht
  • Authenthiek
  • Tijdloos
  • Uniek

 

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of een tip?
Wij horen graag van u.

LAAT VAN U HOREN

Bel ons of stuur
een SMS/WhatsApp naar:

06 - 86103616.

Of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (welcome {@} dostchaliving.com) ons uw vraag, uw opmerking of uw tip.