Lege winkelwagen

Tips & Inspiratie

Klanten hebben vragen. Over hoe je de grootte van een vloerkleed bepaalt. Over het schoonmaken. Over de geschiktheid van de vintage vloerkleden als je honden of katten hebt. Naast deze en andere vragen willen wij ook het een en ander met u delen. Bijvoorbeeld de betekenis van de motieven in de vloerkleden. En vertellen wij graag over onze reizen op zoek naar de mooiste vintage vloerkleden.  

Een blog leent zich goed voor om in te gaan op de vragen van onze klanten. Wilt u meer weten over een onderwerp? Laat het ons weten. Doordat u een vraagt stelt en wij hierover een blog schrijven, kunnen we ook andere geïntresseerden informeren.

Een nieuw leven voor oude vloerkleden

Vintage vloerkleden kunnen heel oud zijn. Tot wel 80 jaar. Ze hebben in één of meerdere huizen gelegen en (hopelijk) goed behandeld en zijn toe aan hun volgende thuis. Maar voordat het zover is, moeten ze eerst goed gereinigd worden. Dat gebeurt in een aantal stappen. In deze blog licht u de stappen toe.

Lees meer

Welke soorten vintage vloerkleden zijn er?

Het lijkt wel of tegenwoordig alles wat oud oogt vintage wordt genoemd. Zo kreeg ik laatst een what’s appje van een vriendin. “Sev kijk, iemand die zogenaamd een vintage vloerkleed verkoopt tegen hele lage prijzen. De kleinste afmeting is zelfs onder de 50 euro. Vertel jij je klanten wel wat het verschil is tussen een echte vintage en vintage-look vloerkleed?” Vandaar dit schrijven om jullie het verschil tussen een echte en replica vintage vloerkleed te vertellen. Daarnaast wil ik ook uitleggen welke type vintage vloerkleden er zijn.

Lees meer