Lege winkelwagenvintage vloerkleden

HANDGEWEVEN AUTHENTIEKE VLOERKLEDEN.

Herkomst

Vintage vloerkleden zijn jaren geleden gemaakt door een persoon of een groep mensen. Vaak kwamen dorpelingen bij elkaar om een vloerkleed te weven voor een speciaal doel. Het kleed was bijvoorbeeld voor de uitzet van een dochter. Of het werd cadeau gedaan aan een pas getrouwd stel. Of het diende als decoratie voor de ontvangstkamer van de baljuw of de burgemeester. Sommige vintage vloerkleden hebben een geschiedenis van wel 80 jaar en zij afkomstig uit uit Turkije en Moldavië.

Lees hier de verhalen van de makers.

Verzamelnaam

Vintage vloerkleden zijn oude vloerkleden die nieuw leven wordt ingeblazen. Ze worden zorgvuldig gewassen, gedroogd en krijgen zo nodig een kleurbehandeling. Vintage vloerkleden ademen geschiedenis. Ieder kleed vertelt een verhaal. Een vintage vloerkleed is karakteristiek en een echte eye-catcher in uw interieur.

Al onze vintage vloerkleden zijn van wol gemaakt en uniek. Er bestaat geen tweede exemplaar dat hetzelfde is. In Nederland en andere delen van de wereld vinden deze oude vloerkleden een nieuw thuis.

Hoewel de overkoepelende naam ‘vintage’ is, omdat deze vloerkleden al tientallen jaren oud zijn, is er een verschil tussen de kleden. Kort gezegd heb je de volgende soorten vintage vloerkleden zoals ze hieronder staan weergegeven.

Onze selectie

Hieronder vindt u enkele soorten. Binnen iedere soort vindt u een aantal vloerkleden die wij zelf erg mooi vinden en voor u hebben geselecteerd. De afmetingen van deze kleden staan erbij.

Als een kleed u bevalt, maar het is niet in de gewenste afmeting, neem dan contact met ons op. Wij gaan graag voor u op zoek naar het perfect passende vloerkleed. Zodra wij de mogelijkheden verkend hebben, maken wij speciaal voor u een selectie op basis van uw wensen. Hierna kunt u vrijblijvend en op uw gemak kijken wat het beste bij u en uw interieur past. U betaalt pas als u een vloerkleed bestelt.

Vindt u het lastig om het juiste vloerkleed te kiezen? Misschien is persoonlijk advies iets voor u.

 


 

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of een tip?
Wij horen graag van u.

LAAT VAN U HOREN

Bel ons of stuur
een SMS/WhatsApp naar:

06 - 86103616.

Of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (welcome {@} dostchaliving.com) ons uw vraag, uw opmerking of uw tip.