ORIGINELE VLOERKLEDEN

NA REINIGING KLAAR VOOR EEN NIEUW THUIS

Oorspronkelijke kleuren

Originele vloerkleden zijn oude vloerkleden die ondanks dat ze tientallen jaren geleden geweven zijn, nog steeds in goede staat zijn. Bij sommige vintage vloerkleden zijn de kleuren goed gebleven en bij sommige zijn de kleuren dof geworden. Recoloured vloerkleden worden geverfd om de oude kleur op te halen of om een vloerkleed een trendy kleur te geven. Originele vloerkleden behouden hun oorspronkelijke kleur en zijn na grondige reiniging (en scheren, dit voor een stoere look) klaar voor een tweede leven in een nieuw thuis.

Originele vloerkleden zijn oude vloerkleden die wel 80 jaar oud kunnen zijn.

Speciale selectie voor u

Originele vloerkleden zijn van 100% wol gemaakt en zijn met de hand geweven. De kwaliteit van het gebruikte materiaal is zo goed, dat de vloerkleden na vele jaren nog steeds prachtig uitzien.

Hieronder vindt u de vloerkleden die wij voor u geselecteerd hebben. Deze kunnen binnen 14 werkdagen geleverd worden. Zoekt u een andere afmeting of kleur? Neem dan vrijblijvend Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op. Wij gaan voor u op zoek en maken een selectie speciaal voor u waaruit u kunt kiezen.

Bent u er nog niet over uit en wilt u liever eerst met ons sparren? Wij komen graag bij u langs voor een persoonlijk advies.

 

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of een tip?
Wij horen graag van u.

LAAT VAN U HOREN

Bel ons of stuur
een SMS/WhatsApp naar:

06 - 86103616.

Of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (welcome {@} dostchaliving.com) ons uw vraag, uw opmerking of uw tip.

BEZOEK ONS

Onze showroom vindt u bij eLiving:
Zeelantlaan 31-41
3526 AK Utrecht

Ons postbusadres is:
Dostcha Living
Postbus 24088
3077 DB Rotterdam