Lege winkelwagen

ORIGINELE VLOERKLEDEN

NA REINIGING KLAAR VOOR EEN NIEUW THUIS

Oorspronkelijke kleuren

Originele vloerkleden zijn oude vloerkleden die ondanks dat ze tientallen jaren geleden geweven zijn, nog steeds in goede staat zijn. Bij sommige vintage vloerkleden zijn de kleuren goed gebleven en bij sommige zijn de kleuren dof geworden. Recoloured vloerkleden worden geverfd om de oude kleur op te halen of om een vloerkleed een trendy kleur te geven. Originele vloerkleden behouden hun oorspronkelijke kleur en zijn na grondige reiniging (en scheren, dit voor een stoere look) klaar voor een tweede leven in een nieuw thuis.

Originele vloerkleden zijn oude vloerkleden die wel 80 jaar oud kunnen zijn. Ze zijn van 100% wol gemaakt en zijn met de hand geweven. De kwaliteit van het gebruikte materiaal is zo goed, dat de vloerkleden na vele jaren nog steeds prachtig uitzien.

Speciale selectie voor u

Hieronder vindt u een aantal vloerkleden dat wij voor u geselecteerd hebben. Deze vloerkleden kunnen binnen 14 werkdagen geleverd worden. Zoekt u een andere afmeting of kleur? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij gaan voor u op zoek en maken een selectie speciaal voor u waaruit u kunt kiezen.

UNIEKE VINTAGE VLOERKLEDEN

Wij hebben toegang tot duizenden unieke vintage vloerkleden. Wij gaan graag vrijblijvend voor u op zoek naar het geschikte kleed. Wilt u liever zelf zoeken in het grote bestand, dan kan dat hier. Kies bij type crapet voor "Vintage" of "Vintage XLarge" als u een grote vintage vloerkleed wilt.

PERSOONLIJK ADVIES

Bent u er nog niet uit over de afmeting en de kleur en wilt u liever eerst met ons sparren? Wij komen graag bij u langs voor een persoonlijk advies.

 

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of een tip?
Wij horen graag van u.

LAAT VAN U HOREN

Bel ons of stuur
een SMS/WhatsApp naar:

06 - 86103616.

Of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (welcome {@} dostchaliving.com) ons uw vraag, uw opmerking of uw tip.