PATCHWORK VLOERKLEDEN

UNIEKE COMBINATIE VAN DIVERSE VLOERKLEDEN

Ieder deel waardevol

Patchwork vloerkleden worden van oude handgemaakte Turkse vloerkleden vervaardigd. Sommige vloerkleden zijn goed in tact gebleven, anderen hebben het zwaarder gehad en delen ervan zijn versleten. Vintage vloerkleden zijn erg waardevol, ook al zijn er stukjes versleten. Goede en bruikbare delen van deze kleden worden daarom eruit gesneden en tot een nieuw ontwerp gegoten. Een patchwork vloerkleed is daardoor uniek en heeft nooit geen identieke.

Patchwork vloerkleden lenen zich goed voor maatwerk vloerkleden en kunnen bijna in iedere gewenste afmeting gemaakt worden. Een patchwork vloerkleed gemaakt van rozenkelims behoort tot de mogelijkheden.

Speciale selectie voor u

Vintage patchwork vloerkleden zijn van 100% wol gemaakt en zijn met de hand geweven. De kwaliteit van het gebruikte materiaal is zo goed, dat de vloerkleden na vele jaren nog steeds prachtig uitzien.

Hieronder vindt u de vloerkleden die wij voor u geselecteerd hebben. Deze kunnen binnen 14 werkdagen geleverd worden. Zoekt u een andere afmeting of kleur? Neem dan vrijblijvend Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op. Wij gaan voor u op zoek en maken een selectie speciaal voor u waaruit u kunt kiezen.

Bent u er nog niet over uit en wilt u liever eerst met ons sparren? Wij komen graag bij u langs voor een persoonlijk advies.

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of een tip?
Wij horen graag van u.

LAAT VAN U HOREN

Bel ons of stuur
een SMS/WhatsApp naar:

06 - 86103616.

Of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (welcome {@} dostchaliving.com) ons uw vraag, uw opmerking of uw tip.

BEZOEK ONS

Onze showroom vindt u bij eLiving:
Zeelantlaan 31-41
3526 AK Utrecht

Ons postbusadres is:
Dostcha Living
Postbus 24088
3077 DB Rotterdam