Lege winkelwagen

PATCHWORK VLOERKLEDEN

UNIEKE COMBINATIE VAN DIVERSE VLOERKLEDEN

Ieder deel waardevol

Patchwork vloerkleden worden van oude handgemaakte Turkse vloerkleden vervaardigd. Sommige vloerkleden zijn goed in tact gebleven, anderen hebben het zwaarder gehad en delen ervan zijn versleten. Vintage vloerkleden zijn erg waardevol, ook al zijn er stukjes versleten. Goede en bruikbare delen van deze kleden worden daarom eruit gesneden en tot een nieuw ontwerp gegoten. Een patchwork vloerkleed is daardoor uniek en heeft nooit een identieke.

MAATWERK VLOERKLEDEN

Patchwork vloerkleden lenen zich goed voor maatwerk vloerkleden en kunnen bijna in iedere gewenste afmeting gemaakt worden. Een patchwork vloerkleed gemaakt van rozenkelims behoort tot de mogelijkheden.

Speciale selectie voor u

Vintage patchwork vloerkleden zijn van 100% wol gemaakt en zijn met de hand geweven. De kwaliteit van het gebruikte materiaal is zo goed, dat de vloerkleden na vele jaren nog steeds prachtig uitzien.

Hieronder vindt u een aantal vloerkleden dat wij voor u geselecteerd hebben. Deze vloerkleden kunnen binnen 14 werkdagen geleverd worden. Zoekt u een andere afmeting of kleur? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij gaan graag voor u op zoek en maken een selectie speciaal voor u waaruit u kunt kiezen.

ZELF ZOEKEN IS GENIETEN

Wij hebben toegang tot duizenden unieke vintage vloerkleden. Stuk voor stuk prachtige kleden. Wij kunnen vrijblijvend voor u op zoek gaan naar het geschikte kleed, maar nog leuker is het om zelf te zoeken in ons grote assortiment. Linksboven kiest u de afmeting en het type vloerkleed. In dit geval "Patchwork Unique". Heeft u een vloerkleed gevonden dat bij uw persoonlijkheid en interieur past, vraag dan een offerte aan. Ook deze vloerkleden kunnen binnen 14 werkdagen geleverd worden.

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of een tip?
Wij horen graag van u.

LAAT VAN U HOREN

Bel ons of stuur
een SMS/WhatsApp naar:

06 - 86103616.

Of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (welcome {@} dostchaliving.com) ons uw vraag, uw opmerking of uw tip.