Zakelijk

Partner in unieke vloerkleden


Werken in eensfeervolle kantoorruimte

Werken in een
sfeervolle kantoorruimte

Wij geloven dat medewerkers, die in een huiselijke, sfeervolle en inspirerende ruimte werken, waar zij zich op hun gemak voelen, productiever zijn. Bent u het met ons eens?

Velen van ons brengen heel wat uren door op kantoor of zakelijke werkomgeving. Hoe fijn is het dan om in een ruimte te werken die goed aanvoelt? Een ruimte die is aangekleed met producten die persoonlijk aanvoelen en warmte in een ruimte brengen? Met vintage vloerkleden tovert u een kale ruimte binnen enkele seconden om tot een plezierige omgeving.

Door het mixen en matchen van materialen, kleuren en stijlen, kan een unieke en persoonlijke sfeer gecreëerd worden. En met vintage vloerkleden versterkt u deze sfeer in kantoor-, wacht- of vergaderruimtes. De vloerkleden stralen warmte en uniciteit uit, die de eigen identiteit van uw bedrijf versterken.

Contact
Wilt u zelf het verschil ervaren tussen een ruimte met of zonder vintage vloerkleed? Neem dan vrijblijvend contact met ons via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-86103616.
Waarom een vintage vloerkleed ook geschikt is voor op kantoor?

Waarom een vintage vloerkleed ook geschikt is voor op kantoor?

Een vintage vloerkleed heeft een authentieke uitstraling en heeft, naast de warme uitstraling, ook de volgende voordelen:

  • Het is van wol gemaakt, dus niet brandgevaarlijk;
  • Het kan een grote ruimte afkaderen en zo een gezellige hoek creëren;
  • Het is akoestisch dempend omdat er geen geluid reflecteert, vooral in grote ruimtes is dit vaak zeer wenselijk;
  • Het kan opgehangen worden waarmee een grote muur kan zorgen voor ambiance en uiteraard voor een betere akoestiek;
  • Het kan een thuis-gevoel geven waar mensen plezierig in werken.
En de kosten zijn aftrekbaar van de belasting. Ook niet onbelangrijk!
Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij werken met meerdere leveranciers en hebben toegang tot duizenden unieke vintage vloerkleden. U kunt vrijblijvend een afspraak met ons maken voor persoonlijk advies of direct uw wensen aan ons doorgeven. Hierna gaan wij voor u op zoek naar geschikte vloerkleden en presenteren een selectie aan u, waar u uit kunt kiezen. De levertijd is gemiddeld twee weken nadat een keuze is gemaakt.

Speciale afmetingen
Heeft u een vloerkleed nodig met speciale afmetingen voor grote ruimtes of in specifieke kleuren? Wij zijn graag ook uw partner in maatwerk vloerkleden die wij vrijwel in iedere gewenste afmeting kunnen laten maken.

Disclaimers
Graag willen we u vragen rekening te houden met de kleuren die in werkelijkheid anders kunnen overkomen dan op het monitor. Retourclaims op kleur worden daarom niet in behandeling genomen. Daarnaast is het niet mogelijk om maatwerk vloerkleden te retourneren. Wij vertrouwen op uw begrip hiervoor.

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of een tip?
Wij horen graag van u.

LAAT VAN U HOREN

Bel ons of stuur
een SMS/WhatsApp naar:

06 - 86103616.

Of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (welcome {@} dostchaliving.com) ons uw vraag, uw opmerking of uw tip.

BEZOEK ONS

Onze showroom vindt u bij eLiving:
Zeelantlaan 31-41
3526 AK Utrecht

Ons postbusadres is:
Dostcha Living
Postbus 24088
3077 DB Rotterdam