Lege winkelwagen

 

Zakelijk

Partner in unieke vloerkleden


Werken in eensfeervolle kantoorruimte

Werken in een
sfeervolle kantoorruimte

Wij geloven dat medewerkers, die in een huiselijke, sfeervolle en inspirerende ruimte werken, waar zij zich op hun gemak voelen, productiever zijn. Bent u het met ons eens?

Velen van ons brengen heel wat uren door op kantoor of zakelijke werkomgeving. Hoe fijn is het dan om in een ruimte te werken die goed aanvoelt? Een ruimte die is aangekleed met producten die persoonlijk aanvoelen en warmte in een ruimte brengen? Met vintage vloerkleden tovert u een kale ruimte binnen enkele seconden om tot een plezierige omgeving.

Door het mixen en matchen van materialen, kleuren en stijlen, kan een unieke en persoonlijke sfeer gecreëerd worden. En met vintage vloerkleden versterkt u deze sfeer in kantoor-, wacht- of vergaderruimtes. De vloerkleden stralen warmte en uniciteit uit, die de eigen identiteit van uw bedrijf versterken.

Contact
Wilt u zelf het verschil ervaren tussen een ruimte met of zonder vintage vloerkleed? Neem dan vrijblijvend contact met ons via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-86103616.
Waarom een vintage vloerkleed ook geschikt is voor op kantoor?

Waarom een vintage vloerkleed ook geschikt is voor op kantoor?

Een vintage vloerkleed heeft een authentieke uitstraling en heeft, naast de warme uitstraling, ook de volgende voordelen:

  • Het is van wol gemaakt, dus niet brandgevaarlijk;
  • Het kan een grote ruimte afkaderen en zo een gezellige hoek creëren;
  • Het is akoestisch dempend omdat er geen geluid reflecteert, vooral in grote ruimtes is dit vaak zeer wenselijk;
  • Het kan opgehangen worden waarmee een grote muur kan zorgen voor ambiance en uiteraard voor een betere akoestiek;
  • Het kan een thuis-gevoel geven waar mensen plezierig in werken.
En de kosten zijn aftrekbaar van de belasting. Ook niet onbelangrijk!
Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij werken met meerdere leveranciers en hebben toegang tot duizenden unieke vintage vloerkleden. U kunt vrijblijvend een afspraak met ons maken voor persoonlijk advies of direct uw wensen aan ons doorgeven. Hierna gaan wij voor u op zoek naar geschikte vloerkleden en presenteren een selectie aan u, waar u uit kunt kiezen. De levertijd is gemiddeld twee weken nadat een keuze is gemaakt.

Speciale afmetingen
Heeft u een vloerkleed nodig met speciale afmetingen voor grote ruimtes of in specifieke kleuren? Wij zijn graag ook uw partner in maatwerk vloerkleden die wij vrijwel in iedere gewenste afmeting kunnen laten maken.

Disclaimers
Graag willen we u vragen rekening te houden met de kleuren die in werkelijkheid anders kunnen overkomen dan op het monitor. Retourclaims op kleur worden daarom niet in behandeling genomen. Daarnaast is het niet mogelijk om maatwerk vloerkleden te retourneren. Wij vertrouwen op uw begrip hiervoor.
Bent u geïntresseerd in een gepersonaliseerde deurmat, neem dan een kijkje op Takaroo.nl


HOE BEVALT EEN VINTAGE VLOERKLEED VAN DOSTCHA LIVING?

KLANTEN VERTELLEN

 

Bedrijf : Creative Valley
Naam : Femmine
Functie : Gastvrouw

Wat heeft het vintage vloerkleed toegevoegd aan het interieur?
Wij hebben een paviljoen waar vergaderd wordt en waar inspiratiesessies gehouden worden. We wilden deze ruimte meer warmte geven. Het mooie vintage vloerkleed heeft deze extra warmte gegeven. Het is nu helemaal af.
Wat is uw ervaring met Dostcha Living?
Er wordt op een professionele manier door Seval meegedacht hoe alles het mooiste tot zijn recht komt. Zij zocht met haar leverancier naar een oplossing voor de stekkerdoos in de vloer. Het was een zeer plezierige samenwerking met oog voor detail!


Bedrijf : Good Company
Naam : Eleonoor Hintzen
Functie : Directeur

Wat heeft het vintage vloerkleed toegevoegd aan het interieur?
We hebben een antraciet kleurige vloerbedekking. Dat is prachtig, maar ook besmettelijk en koel. Het kleed maakt de ruimte direct veel warmer en aangekleder. We krijgen er veel opmerkingen over van mensen die op bezoek komen. Ook omdat Seval ons heeft geholpen om het qua kleurstelling heel mooi in de kamer te laten passen.
Wat is uw ervaring met Dostcha Living?
Heel goed, professionele ondersteuning bij het uitzoeken van een kleed. Heel goed advies. Ik had zelf het kleed wat we gekocht hebben niet direct uitgezocht. Ik had wat fellers in mijn hoofd. Maar ben heel erg blij dat ik geluisterd heb naar het advies van Seval. Het kleed past perfect en creëert op een rustige manier samenhang in de ruimte.


Voor en na foto's.
De entreehal van een verzamelgebouw in Arnhem.


Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of een tip?
Wij horen graag van u.

LAAT VAN U HOREN

Bel ons of stuur
een SMS/WhatsApp naar:

06 - 86103616.

Of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (welcome {@} dostchaliving.com) ons uw vraag, uw opmerking of uw tip.